EVENIMENTUL TAU IN GRIJA NOASTRA

DE CE NOI?

VEȚI ASCULTA MUZICĂ DE CALITATE - fie că vorbim de nuntă, botez, sau orice alt eveniment, muzica trebuie să fie de neuitat, familiară, incitantă, în ton cu solemnitatea momentului. Toate acestea vi le poate oferi un DJ cu experiență.

SOLUTIA MODERNĂ - pentru că doriți diversitate, muzica live nu este primul criteriu pentru excelență, iar melodia preferată vreți să o ascultați în varianta originală.

PLAYLISTURI ÎN FUNCȚIE DE GUSTURI - Alegeți un playlist propus de noi, sau ne oferiți repere generale despre preferințele dumneavoastră, de asemenea, indicați orice melodie în timpul petrecerii și DJ-ul vă face pe plac.

SUNET DE EXCEPȚIE - volumul sunetului se adaptează la ritmul și evoluția petrecerii. Scăpati astfel de migrene. Momentul este unic, muzica trebuie să fie de calitate. Dar nicio reducere a cheltuielilor nu a suparat pe nimeni. Suntem DJ cu experiență. Vom utiliza PC și laptop, software dedicat și sistem de sunet din dotarea proprie. Transportul este inclus.

 

PRINCIPIILE NOASTRE:

- Muzica trebuie să se audă bine în ring, iar la masă oamenii să poată conversa. Dacă oamenii nu pot comunica, petrecerea este un fiasco!

- Un program echilibrat, succes garantat!

- Nimic prea puțin, nimic în exces. Arta de a face un program muzical pentru un eveniment stă în a difuza muzică diversă, fară să fie un ghiveci!

- Nu poți mulțumi pe toata lumea - teoretic este adevărat, dar nu înseamnă că nu trebuie încercat. Dacă fiecare invitat își găseste în programul meu muzical măcar 2-3 melodii preferate, noi suntem fericiți!

- Nunta nu e discotecă - noutățile de ultimă oră nu îsi găsesc locul la evenimente, decât în cazuri excepționale. Oamenii vor să asculte melodii pe care le cunosc și pe care le îndrăgesc!

- Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg! Un program muzical ideal se construiește la fata locului, în funcție de preferințele invitaților!